luni, 8 aprilie 2013

SALATA DE ARDEI IUTI IN ULEI

Ardeii iuti se pot folosi pentru orice mancare picanta,

inclusiv la carnea conservata sau afumata.
Se adauga la sosurile picante si se poate servi impreuna cu ciorba sau alte mancaruri.

Iata cateva retete cu ardei iute:

Ingrediente:
*1/2 kg ardei iuti,
*1 kg ardei grasi,
*1 kg gogosari,
*1 kg ardei capia,
*3 kg ceapa,
*2 l otet,
*1 kg zahar,
*sare dupa gust.

Mod de preparare:
Pasul 1:
Se spala bine toate ingredientele, se curata de seminte si se taie fideluta dupa care se pun intr-un vas incapator si se amesteca bine.

Pasul 2:
Se dizolva sarea si zaharul in otet si se toarna peste zarzavatul taiat.

Pasul 3:
Se pun in borcane, se acopera cu otetul din vas si se asaza in camara.

Se consuma la ciorbe si mancaruri satioase.

Pofta buna!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Facebook Themes